Welkom bij ONS Afdrukken

Welkom bij ONS Dubbel NK Jeugd 2010!

Hoewel dat op het eerste gezicht een beetje arrogant lijkt, mogen wij dat toch met recht zeggen. ONS is namelijk sinds 2008 de nieuwe naam van een accountants- en belastingadvies organisatie die u voorheen kende als JeurissenJanssen. De regelmatige bezoeker van dit toernooi weet dan ook dat wij hier nu al weer enige jaren sponsor van zijn. Het is daarmee gevoelsmatig ook een beetje 'ons' (maar nu met kleine letters) toernooi geworden. En daar zijn we maar wat trots op met zijn allen.

Wie de naam ONS hoort, denkt niet direct aan een accountants- en belastingadvieskantoor. De naam wordt geassocieerd met begrippen als 'samen' of  'voor elkaar'. Met deze naam wilden we dan ook het bijzondere karakter van ons bedrijf in de naam tot uitdrukking brengen. Kwaliteit leveren is een vanzelfsprekendheid, maar wij onderscheiden ons vooral van andere kantoren door de hechte en persoonlijke relatie die wij met onze klanten en binnen ons team hebben. Maatschappelijke betrokkenheid past daar zeer zeker bij, en dat willen wij bijvoorbeeld laten zien door activiteiten zoals dit toernooi 'mede mogelijk te maken'.

Als accountants- en belastingadvieskantoor is ONS met zijn huidige omvang een sterke speler in de regionale markt. Met zo’ n 60 werkzame personen, verdeeld over de 2 vestigingen in Huissen en Oosterbeek, is alle noodzakelijke kennis in huis om MKB ondernemers adequaat te kunnen bedienen. Een greep uit het standaard dienstenpakket: alle voorkomende belasting aangiften, het verzorgen van de loon- en salarisadministratie, het opstellen van jaarrekeningen en het begeleiden van administraties kan prima door ONS worden verzorgd.

Maar ONS heeft ook meer specialistische werkzaamheden in huis. Fiscale advisering, estate planning en financiële planning, begeleiding van fusies, overnames en bedrijfsoverdracht, begeleiden van aanvragen tot (her)financiering, pensioenadvies en de (wettelijke) accountantscontrole van jaarrekeningen vallen in deze categorie. Het is in de huidige tijden ook goed om te weten dat ONS ook op het gebied van vaststelling van inkomens- en vermogensschade of faillissementsonderzoek geëquipeerd is.

Dat zijn allemaal zaken waar u wellicht op andere momenten mee te maken hebt, maar nu niet voor bent gekomen. De komende dagen zal Huissen in het teken staan van dammen! Wij wensen alle deelnemers, bezoekers en organisatie een fantastisch toernooi toe en hopen vooral dat u met zijn allen ongelofelijk veel plezier zult hebben.

Met hartelijke groet van ONS allemaal

 
Accommodatie Afdrukken

't Koelhuis
Koelhuisstraat 3
6861 NB Huissen
026-3252628


Grotere kaart weergeven

 
Organisatie Afdrukken

Toernooileiding
Joop Hendriksen
Stadswal Noord 34
6851 VG  HUISSEN
(026) 327 59 79
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Medewerkers
Jo ten Westeneind
Ralf Veenings
Paul Visser

De toernooileiding is gedurende het toernooi te bereiken via het telefoonnummer van speelaccommodatie 't Koelhuis: 026-3252628.

 

Ons belastingadviseurs

KNDB

VBI

Agipa

DV Huissen