Wouter Morssink Afdrukken

 


Wouter Morssink
komt uit Hazerswoude en is lid van Samen Sterk.


School: groep 8 Sint Michaëlschool, Hazerswoude-Dorp. Sport: dammen, atletiek (1 x training per week), tafeltennis (1 x training per week). Hobby's: buiten voetballen, Nintendo DS en Playstation, dammen op Kurnik, zwemmen in het openlucht zwembad, wintersport.

Ik dam vanaf: september 2006, Samen Sterk stond met een kraam op de jaarmarkt eind augustus en zo kwam ik bij de damclub terecht.
Ik krijg training van: Cees de Leeuw op onze clubavond, vrijdag; Micha van Tol, elke 3 weken het laatste half uur van de clubtraining.
Richard Treur op dinsdagavond bij hem thuis; Ronald van Egmond voor het schooldammen en hij geeft het hele jaar door materiaal en tips.
Alex Mathijsen, 6 x per jaar Centrale Pupillen Training; DMH pupillen-welpentraining, 4 x per jaar.

Toernooien: Schooldammen: 2008 halve finale NK welpen, 2010 halve finale NK pupillen
2009: 4e op het NK welpen
2009: 7e op het NK sneldammen welpen
2009: 18e op het EK welpen in Hijken
2010: 2e DMH pupillen
Competitie: 2009/2010 af en toe invallen in Samen Sterk 2 in de 2e klasse landelijk

Damvriend: Thijs Verboon van VGO.
Wat vind ik leuk aan dammen: Bij Richard trainen, vooral als Ronald ook nog even aanschuift; Dirk van Spengentoernooi omdat ik dan tegen oudere jeugd kan spelen. Schooldammen met mijn vrienden. Damtoernooien waarbij ik Thijs tegenkom. Tussen de wedstrijden in even buiten voetballen. De stukjes die Ronald in de krant en op de website zet, als ik goed gedamd heb. Combinaties uithalen. De hekstelling. Grote toernooien (het EK).

 
https://

Ons belastingadviseurs

KNDB

VBI

Agipa

DV Huissen